The Disaster Artist

Ensi-ilta: 2.2.2018 | Ikäraja: K7 | Kesto: 1h 44min. Traileri
Ei suunniteltuja näytöksiä tällä hetkellä.
Näytökset
Ennakkoon ostetuista normaaleista lipuista 0,5€ alennus!
Ei suunniteltuja näytöksiä tällä hetkellä.

Elokuvassa The Disaster Artist ohjaaja James Franco (As I Lay Dying, Child of God) kohdistaa kameransa aloittelevaan elokuvantekijään ja surullisen kuuluisaan Hollywood-hylkiöön Tommy Wiseauun – taiteilijaan, jonka intohimo elokuvantekoa kohtaan oli aivan yhtä vilpitöntä kuin hänen menetelmänsä kyseenalaisia – ja tekee tämän tragikoomisesta tositarinasta ylistyksen ystävyydelle, taiteelliselle vapaudelle ja ylivoimaisen kaukana siintävien unelmien tavoittelulle. The Disaster Artist perustuu Greg Sesteron menestyskirjaan siitä, miten Tommy ryhtyy tekemään kulttiklassikoksi noussutta “kämäisyyden mestariteosta” The Room (“Kaikkien aikojen paras huono elokuva”), ja on samalla hillittömän hauska ja tervetullut muistutus siitä, että legendaksi voi tulla monellakin eri tavalla – ja että vain taivas on rajana sille, mitä voi saavuttaa, kun ei ole hajuakaan siitä, mitä on tekemässä.

Elokuvan The Disaster Artist on ohjannut James Franco, ja sen pääosissa nähdään Dave Franco (Naapurit,  Suuri puhallus), joka on Greg Sestero, James Franco (Oscar-ehdokas elokuvasta 127 tuntia, TV-sarja The Deuce), joka on Tommy Wiseau, Seth Rogen (Naapurit ja Kung Fu Panda -elokuvat), joka on Sandy Schklair, Alison Brie (Mad Men, GLOW), joka on Amber, Ari Graynor (For a Good Time, Call…), joka on Juliette Danielle, Josh Hutcherson (Nälkäpeli-elokuvat), joka on Philip Haldiman, ja Oscar-ehdokas Jacki Weaver (Animal Kingdom, Unelmien pelikirja), joka on Carolyn Minnott.

Käsikirjoituksesta vastaavat Scott Neustadter & Michael H. Weber ((500) Days of Summer, Tähtiin kirjoitettu virhe), ja se perustuu Greg Sesteron ja Tom Bissellin kirjaan The Disaster Artist: My Life Inside the Room, The Greatest Bad Movie Ever Made. Elokuvan ovat tuottaneet James Franco, Vince Jolivette, Evan Goldberg, Seth Rogen ja James Weaver. Vastaavina tuottajina toimivat Scott Neustadter, Michael H. Weber, Toby Emmerich, Richard Brener, Michael Disco, Dave Neustadter, Alexandria McAtee, Roy Lee, John Powers Middelton, Nathan Kahane, Joe Drake, Erin Westerman, Kelli Konop ja Hans Ritter.


Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja(t): James Franco
Rooleissa: James Franco, Dave Franco, Seth Rogen, Alison Brie, Ari Graynor, Jacki Weaver, Josh Hutcherson, Paul Scheer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.