Oma näytös

Polttarit, työpaikan virkistyspäivä, pikkujoulut, syntymäpäiväjuhlat… Tai ihan muuten vaan!

Mikä tahansa on hyvä syy kerätä tuttu kaveri-, työ- tai harrastusporukka koolle nauttimaan hyvästä elokuvasta herkkujen kera!

Digitalisoinnin johdosta Kino Marita tarjoaa yrityksille ja yksityisille mahdollisuuden omaan elokuvanäytökseen haluamastasi elokuvasta. Elokuvan valinta yksityisnäytökseen onnistuu myös Kino Maritan normaalin ohjelmiston ulkopuolelta.

Servereillämme pystymme säilyttämään joukon elokuvia käyttövalmiina – lisäksi haluttu elokuva järjestyy käytettäväksi näytöksiin jopa muutamassa päivässä.

Oman näytöksen alkaen-hinta vain 130-150€ sisältäen max. 15 pääsylippua näytökseen.  Hinta on hieman elokuvasta, levittäjästä sekä näytöksen ajankohdasta riippuvainen.
Kysy tarjousta oman elokuvanäytöksen järjestämisestä niin neuvotellaan hinta kohdalleen!

Esimerkiksi tällä hetkellä saatavilla olevat elokuvat:

(muutokset mahdollisia)

Mahdollisuus myös elokuvien ennakkonäytöksiin ennen varsinaista ensi-iltaa, erinomainen ja mieleenjäävä lisä esimerkiksi yrityksien tapahtumiin!


Koulukino

Elokuva on erinomainen opetuksen sisältöjen elävöittäjä ja uusien näkökulmien avaaja. Elokuva on toimiva opetusväline kun opettaja käsittelee elokuvan sisältöjä, tematiikkaa ja ilmaisua oppilaiden kanssa. Elokuva on myös oleellinen osa mediakasvatusta. Koulukino kannustaa ottamaan elokuvan osaksi opetusta ja tarjoaa välineitä elokuvaelämyksen käsittelyyn.
Koulukinon verkkosivuilta löytyvät maksuttomat oppimateriaalit ovat laajoja pedagogisia kokonaisuuksia, joita opettaja voi hyödyntää elokuvien käsittelyn tukena. Materiaalit sisältävät elokuvasta, kohderyhmästä ja teemasta riippuen erilaisia tehtäviä, käsittelyvinkkejä, pelejä, taustatietoa, videoklippejä tai vaikkapa otteita alkuperäiskäsikirjoituksesta.

Opettajan on helppo löytää Koulukinon listalta sopiva elokuva omalle luokalle ja omaan oppiaineeseen. Elokuvat ja oppimateriaalit on jaoteltu luokka-asteittain esiopetuksesta lukioihin ja ammatillisiin oppilaitoksiin ja teemoiteltu aihepiirin mukaan.

Tutustu koulukinon tarjontaan täällä: logo


 

Pyydä tarjousta joko sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevalla lomakkeella.
Muistathan ilmoittaa joko sähköpostin tai puhelinnumeron jotta voin palata asiaan!